Protecció d'elements afectats per aus a Tarragona


PROTECCIÓ D'ELEMENTS AFECTATS PER AUS A TARRAGONA

Els coloms són de les plagues urbanes més importants, podent constituir una greu molèstia i un risc seriós per a la salut, la qual cosa en fa necessari el seu control.

Els danys que causen són múltiples:

  • Malalties associades, algunes d’elles molt serioses com la salmonel·losi, la toxoplasmosi i la pneumònia

  • Són portadors d’àcars, paparres i altres plagues que poden causar picadures o al·lèrgies a les persones

  • Els seus excrements produeixen danys, embruten façanes, vehicles... amb el consegüent cost econòmic, mala imatge, etc. També produeixen olors desagradables i poden resultar perillosament relliscosos.

 

SAHICASA ofereix el servei de Gestió de Població d’Aus i Sistemes de Protecció per evitar que els coloms es posin en un lloc o zona concreta. Per escollir el sistema més adequat és necessari tenir en compte la pressió que exerceixen els coloms a controlar:

  • Pressió Alta: Llocs on els coloms dormen o fan niu. Aquí solament funcionen els sistemes de protecció amb xarxa i de punxes.

  • Pressió Mitja: Zones que els coloms freqüenten de forma continuada durant el dia. S’hi posen per guaitar. Generalment hi ha molta presència d’excrements. En aquests llocs funcionen els sistemes de protecció amb xarxa i punxes. Es pot optar alternativament per sistemes de protecció discrets basats en molt baixes corrents elèctriques.

  • Pressió Baixa: Llocs exposats on els coloms es posen de tant en tant durant el dia. En aquests espais funcionen els mètodes anteriors i també el sistema de fils tibats, molt més discret estèticament. Igualment, es podria optar per sistemes de dissuasió òptics. La seva elecció es condiciona al lloc i al pressupost disponible.

 

Proposta de protecció

SAHICASA realitzarà un estudi tècnic dels espais a tractar i la problemàtica a resoldre i elaborarà un Pla d’Actuació amb una proposta de protecció efectiva i personalitzada així com de la gestió de la població.

Sempre s’utilitzaran productes professionals homologats i mètodes regulats per la normativa existent sense suposar cap perill per les persones i afectant el mínim possible al medi ambient


Contacte

Sol·licita’ns informació i demana un pressupost a Tarragona amb el següent formulari. Ens posarem en contacte el més ràpid possible. Gràcies.

Finalidades: Responder a sus solicitudes y remitirle información comercial de nuestros productos y servicios, incluso por correo electrónico. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: No están previstas cesiones de datos. Derechos: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento, así como acceder, rectificar, suprimir sus datos y demás derechos en sahicasa@sahicasa.cat. Información Adicional: Puede ampliar la información en el enlace de Avisos Legales.  

SAHICASA és una empresa
amiga del medi ambient.

Garantim el nostre compromís mediambiental com un valor irrenunciable cap als nostres clients incorporant les últimes tecnologies i recerques basades en la gestió i control de plagues.

Minimitzem l'impacte sobre el mitjà natural i protegim a les espècies beneficioses i només actuem sobre les que, quan es converteixen en plaga, resultin perilloses per a la salut i qualitat de vida.

Reduim al mínim els residus generats i els gestionem de forma òptima amb empreses habilitades, especialitzades en el seu transport i eliminació.

VÍDEO CORPORATIU

Sahicasa és una empresa experta en control de plagues (insectes, paneroles, escarabats de cuina, formigues, mosquits, mosques, vespes, puces, paparres i xinxes), control d'aigües (control de legionel·la, potabilitat, piscines i jacuzzis , etc.) i serveis ambientals (tractaments de prevenció i desinfecció Covid-19/SARS, qualitat de l'aire interior, eliminació de males olors, etc). Sahicasa actua a tot Catalunya, però especialment a les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida. Aquest és el nostre vídeo corporatiu.