CONTROL
DE PLAGUES
CONTROL
D'AIGÜES
SERVEIS
D'HIGIENE
SERVEIS
AMBIENTALS

SERVEIS D'HIGIENE AMBIENTAL
I PERSONAL

En l'apartat d'higiene ambiental i personal SAHICASA ofereix el servei d'instal·lació, gestió i manteniment de diferents aparells i sistemes orientats a donar una garantia sanitària en els llocs més delicats de les seves instalacions

Sahicasa

Amb aquest servei li oferim la possibilitat de tenir l'interior de qualsevol instal·lació (oficines, lavabos, tallers, recepcions, etc..) la millor de les fragàncies.

El nostres productes presenten tot un seguit de propietats i característiques que els fan únics.

Eliminem en les males olors - Amb Microtrans® , un agent neutralitzador que no emmascara sinó que elimina les males olors, creant una base neutra sobre la que actua la fragància.

Fragàncies garantitzades - Desenvolupades per especialistes en perfumeria després d'estudiar les preferències dels usuaris europeus. Totes han estat testades i compleixen la legislació de la UE, no contenint additius malignes.

Eficàcia controlada - Proporcionant exactament 3.000 dosis de perfum.

Amplia gama de fragàncies - Disposem de 22 fragàncies diferents dividides en 5 àrees, més un neutralitzador d'olor que crea un agradable ambient neutre, suaument perfumat. Tanmateix, per grans volums podem personalitza- li la seva fragància acord amb el seu negoci.

Qualitat - Carregues fabricades en alumini monobloc per evitar fuites, incorpora una vàlvula metàl·lica d'alta precisió.

Innovació - Exclusiu sistema de polvorització en dosi extrafines propulsades a gran distancia que es manté més temps en suspensió. A més a més de durar el mateix que les carregues convencionals, incorporant un 18% de fragàncies d'olis per cada carrega, més del triple de lo resta.

Acompanyem el producte amb e l nostre millor servei de manteniment:

Entrega i activació dels aparells a les instal·lacions del client.

Revisió de totes les parts de l'aparell i reposició de les càrregues . Segons programació establerta prèviament.Amb Aquest servei li oferim la possibilitat de tenir l'interior de qualsevol cambra sanitària i els propis sanitaris i urinaris, en les millors condicions d'higiene i fragància.

El nostres productes Bacteriostàtics presenten tot un seguit de propietats i característiques que els fan perfecte per aquest objectiu:

 • Higiene i fragància - Desinfecció i olor a net son els dos resultats que ha d'aportar un sistema bacteriostàtic de forma automàtica i constant, eliminant gèrmens i bactèries de la superfície dels urinaris e inodors i evitant entollaments en baixants i desaigües. Es complementa aquestes funcions aportant una fragància a l'ambient de la cambra sanitària.

 • Olor a net, està net - Eliminen les males olors en la seva font d'origen, a la vegada que dispensa un agradable olor a net.

 • Nou disseny - Imatge més estilitzada amb la impregnació de la fragància més protegida.

 • Tancament incorporat - Disposa de una nova clau més segura i ubicada en la part superior de l'aparell, quedant oculta a la vista i protegida de possibles manipulacions indesitjables.

 • Major simplicitat d'ús - Els nous productes són encara més fàcils de manipular, havent reduït l'ajust de servei a 30 o 60 dies.

 • Formulacions de fragàncies - Dues games a la seva disposició:

  • Gama "C&D" carregues netejadores i desodoritzant: escollint entre 6 fragàncies amb una encertada barreja de poder desinfectant i fragàncies d'olis.

  • Carregues "Bio": BioFlush elimina els residus úrics causants de les males olors. BioSense Mandarina està orientat per el mateix us en entorns amb fortes restriccions d'aigua, dispensant una frescor a mandarina.
   Utilitzar les carregues "Bio" intercalades després d'unes sessions de càrrega netejadora i desodoritzant contribuint al òptim manteniment de baixants i desaigües.

 • Cada carrega proporciona 6.000 dosis programables a 30 ó 60 dies.

Acompanyem el producte amb e l nostre millor servei de manteniment:

 • Entrega i activació dels aparells a les instal·lacions del client.

 • Revisió de totes les parts de l'aparell i reposició de les càrregues. segons programació establerta prèviament.


Sahicasa

La Unitat Higiènica Femenina està ideada per al tractament i recollida de compreses i tampons. Fabricada amb materials de la més alta qualitat (polipropilè anticorrosiu i tapa d'acer inoxidable), la qual cosa fa superar amb facilitat qualsevol test de seguretat i higiene.

La Unitat Higiènica Femenina conté en el seu interior un producte desinfectant, el qual en permet l'acció vapor que assegura una bona penetració en els residus, permetent així un control total de les bactèries i elements patògens, a més de despendre un suau i agradable perfum.

SahicasaLa seva doble capa basculant impedeix visions desagradables i assegura, d'aquesta manera, la intimitat d'ús.

Amb la Unitat Higiènica Femenina garantim una millor imatge en les seves dependències, un respecte vers el col·lectiu femení i una millor seguretat higiènica per a les seves clientes i/o treballadores.


Manteniment

El nostre equip professional de manteniment li assegura una recollida de les Unitats Higièniques Femenines amb la frequència necessària segons les seves necessitats.

Amb Aquest servei li oferim la possibilitat de tenir aparells higienitzadors a l'interior de qualsevol tipus de cambra sanitària de forma que els seus clients puguin netejar i desinfectar la superfície abans de fer-ne ús i així gaudir de tota la confiança.

El producte presenta les següents propietats i característiques:

 • Higiene innovadora - El polsador del dispensador incorpora Polygiene, un tractament especial mitjançant òxid d'argent, que elimina els gèrmens por contacte , interrompin la cadena de contagi. A més a més, cada carrega disposa d'una vàlvula Clean-click que garantitza el subministrament exacte del sabó i evita fuites.

 • Qualitat i economia - El sabó líquid en spray redueix fins a un 60% el consum de sabó. Cada carrega proporciona 2.000 dosis d'alta qualitat en qualsevol de les 4 recarregues disponibles.

 • La gama més complerta. SpraySoap pot utilitzar-se amb 3 tipus de càrregues de 400 ml.:

  • Sabó: disponible en 2 qualitats, loció hidratant amb ph neutre i sabó antibacterià que redueix el risc de contagi creuat.

  • Higienitzador de mans instantani: sense necessitat d'aigua, deixa les seves mans lliures de gèrmens i bactèries.

  • Higienitzador per la tapa de l'inodor: aplicant sobre el paper higiènic, netejant la superfície de la tapa i quedant desinfectada e higiènica.

Acompanyem el producte amb el nostre millor servei de manteniment:

 • Entrega i activació dels aparells a les instal·lacions del client.

 • Revisió de totes les parts de l'aparell i reposició de les càrregues . segons programació establerta prèviament.

SAHICASA és una empresa amiga del medi ambient.

 

Garantim el nostre compromís mediambiental com un valor irrenunciable cap als nostres clients incorporant les últimes tecnologies i recerques basades en la gestió i control de plagues.

Minimitzem l'impacte sobre el mitjà natural i protegim a les espècies beneficioses i només actuem sobre les que, quan es converteixen en plaga, resultin perilloses per a la salut i qualitat de vida.

Reduim al mínim els residus generats i els gestionem de forma òptima amb empreses habilitades, especialitzades en el seu transport i eliminació.

calidad ambiental 
© SAHICASA
Tel: +34 977 19 90 66
sahicasa@sahicasa.cat